3 Defectiuni ale telefonului pe care le puteti rezolva singuri

1. Ecranul dumneavoastră se blochează constant

Când telefonul dumneavoastră este blocat și nici măcar butonul de pornire nu funcționează, singurul lucru pe care îl puteți face este să forțați dispozitivul să se închidă și să repornească. Dar dacă se pare că se întâmplă în mod constant? Dacă telefonul dumneavoastră se blochează frecvent, poate fi destul de incomod și este de obicei cauzat de spațiu de stocare redus, utilizarea excesivă a aplicațiilor și, ocazional, virusare cu malware.

Soluție: Curățați-vă telefonul

O anumită formă de îngrijire este folositoare. Închideți aplicațiile care rulează, ștergeți memoria cache, ștergeți programele de care nu aveți nevoie, mutați unele lucruri pe un hard disk extern sau obțineți o aplicație care curăță literalmente coșul de gunoi din telefon. Este posibil ca telefonul dumneavoastră să înceapă să funcționeze mult mai ușor după ce unele dintre aceste date și activități suplimentare sunt șterse. De asemenea, puteți lua câteva măsuri pentru a vă proteja telefonul de viruși în viitor.

2. O aplicație preferata se blochează constant

Din când în când, aplicația dumneavoastră preferată poate decide să vă facă probleme nedorite prin blocare. Dacă este o singură aplicație care vă face probleme cu telefonul, poate avea legătură cu faptul că aplicația nu este optimizată pentru sistemul dumneavoastră de operare sau că ultima versiune a programului are pur și simplu o mulțime de erori. Poate fi greu să știți ce să faceți când se întâmplă acest lucru.

Soluție: depanați și verificați cu dezvoltatorul de aplicații

Începeți prin a închide aplicația problematică, poate chiar să o ștergeți și să o descărcați din nou, pentru a elimina unele date inutile. Dacă doriți să vă păstrați datele în aplicație, încercați să reporniți telefonul. Dacă continuă să se blocheze, intrați pe magazinul de aplicații și vedeți dacă alte persoane au lăsat recenzii care comunică probleme similare.

Apoi, căutați dezvoltatorul aplicației pe site-urile de socializare și vedeți dacă au lansat un anunț sau sfaturi pentru rezolvarea problemei. De acolo, desigur, puteți contacta oricând dezvoltatorul direct pentru a-i spune ce experimentați. Poate fi o problemă despre care nu au auzit încă.

3.Întregul telefon se blochează constant

Dacă există mai multe aplicații specifice care au probleme și telefonul dumneavoastră uneori se oprește sau repornește singur, este posibil să aveți o problemă complet diferită. Erorile sunt frecvente la noile actualizări ale sistemului de operare, dar dacă nu ați descărcat nimic nou recent, diagnosticarea problemei devine puțin dificilă, iar in unele cazuri sa fie chiar nevoie de o vizita la un centru de reparatii telefon Botosani. S-ar putea să existe chiar și unele probleme de hardware. Faceți câțiva pași inițiali pentru a vă curăța sistemul, apoi vedeți dacă există alte măsuri pe care trebuie să le luați în considerare.

Soluție: Reporniți și Resetați

Începeți pur și simplu prin repornirea dispozitivului, pentru a șterge memoria temporară și datele active ale aplicației. Dacă telefonul este blocat, va trebui să forțați dispozitivul să se închidă. Apoi, verificați dacă puteți extinde spațiul de stocare disponibil ștergând unele date inutile.

În cele din urmă, dacă tot aveți probleme, o resetare din fabrică poate fi cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a oferi telefonului dumneavoastră un început curat. Dacă problema ține de funcționarea defectuoasă sau îmbătrânirea hardware-ului, poate fi necesar să mergeți la un service pentru a rezolva problema.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *