Intrebari pe care ar trebui sa vi le puneti inainte de a aplica folie auto pe masina

Recunoasteti. Vreti folie auto pentru masina dumneavoastra, deoarece arata minunat. Ati vazut vreodata o masina frumoasa – sau, poate, o masina nu foarte atragatoare – care se plimba pe strada cu geamuri fumurii si v-ati gandit „eh, nu e pentru mine?” Fireste ca nu. Nu ati citi acest articol daca asta ati fi gandit. Sunteti aici pentru ca sunteti gata sa intrati in randul celor cool si misteriosi. Sunteti gata sa fiti tipul care trece cu masina pe bulevard, si intoarce capete dupa el. Bun! Inseamna ca sunteti pregatit pentru aplicarea de folie auto.

Dar chiar sunteti pregatit? Procesul de montaj folie auto presupune mult mai multe decat ati putea crede. Daca veti avea parte de o aplicare facuta de mantuiala, crezand ca masina dumneavoastra va va arata feroce, s-ar putea sa fiti foarte dezamagit. Inainte de a trece la treaba, puneti-va aceste intrebari:

Cat costa?

Pretul este aproape intotdeauna un aspect important, asa ca sa incepem de aici. Montajul de folie auto are preturi nu foarte mari, chiar si pentru marcile de ultima generatie. Preturile medii variaza de la 400 la 1000 de lei pentru a nuanta intreaga masina. Dar cel mai bine este sa fiti sincer cu dumneavoastra si cu bugetul pe care il aveti inainte de a face orice achizitie. Daca sunteti dispus sa cheltuiti doar 400 de lei sau mai putin, este mai bine sa cheltuiti acesti bani in alta parte (cum ar fi 100 de shaorme mici in Noaptea Shaormei – la 4 lei). Nuantele inferioare sunt ieftine – si arata foarte ieftin, ceea ce elimina complet scopul. Nu fi genul acela de om.

Exista aplicare de folie auto de inalta calitate?

Exista un motiv pentru care bogatii si faimosii nu isi cumpara haine de la Casa Unchiului Vasile sau de la Trening-uri Usor Dubioase (nu este un loc real din cate stiu eu, dar v-ati dat seama despre ce vorbesc). Calitatea conteaza. Spectacole de calitate. Daca veti cumpara folie auto ieftina, oamenii vor sti. Nu vreti asta. Folia auto trebuie considerata o investitie. Vreti un produs care sa dureze ani, nu doar cateva luni. Cheltuiti un pic in plus pentru calitate, si nu veti fi dezamagit, promit cei de la website-ul www.folie-auto.net.

Folia auto vine cu garantie?

Daca aveti parte de o folie auto fara garantie si incep sa se dezlipeasca si sa crape foliile de prima data cand un pescarus decide sa va foloseasca masina drept toaleta, nu veti fi fericit. Si Doamne fereste ca un pelican sa va tinteasca parbrizul. Aceste intamplari sunt nemiloase. Multe marci de folie auto ofera garantie fara costuri suplimentare. Cumpararea foliilor cu garantie nu numai ca va acopera materialele defecte, ci va ofera incredere ca foliile pe care le cumparati sunt de inalta calitate. La urma urmei, companiilor nu le place sa piarda bani. Daca ofera o garantie, asta inseamna probabil ca au incredere in produsul lor – si puteti avea si dumneavoastra.

Ce nivel de tehnologie are folia?

Tehnologia este uimitoare in zilele noastre. Puteti apasa un buton de pe telefon si 30 de minute mai tarziu, cineva apare la usa dumneavoastra pentru a va aduce ceva – mancare, bere, o plimbare spre o petrecere. Folia auto are si ea o anumita tehnologie. Nu tehnologia „Pot sa postez pe Instagram atingand parbrizul” (inca), dar o tehnologie la fel de importanta. Unele folii ofera protectie UV care va ajuta sa va raciti la propriu masina, astfel incat sa-i puteti usura treaba aerului conditionat care consuma combustibil. Unele folii sunt taiate cu precizie special pentru masina, pentru a va asigura ca folia este asezata perfect pe geamurile masinii. Unele chiar ofera protectie impotriva spargerii sticlei in timpul unei tentative de furt, sau impotriva adolescentilor tupeisti din cartier care pot arunca cu pietre in masina. (Ar trebui sa sunati la politie daca se intampla acest lucru. Serios.)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *