De ce sa inlocuiti ferestrele locuintei dumneavoastra?

Aproximativ o cincime din temperatura pe care o pierde casa dumneavoastra are loc prin ferestrele locuintei. In continuare gasiti cateva beneficii ale inlocuirii geamurilor proprietatii pe care o detineti:

  • Confort. Cu cat locuinta dumneavoastra va pierde mai putina caldura prin ferestre, cu atat va fi mai confortabila. Acest lucru nu este valabil neaparat doar pentru ferestrele simple cu un singur strat de sticla; geamurile duble vechi sunt cu siguranta mult mai putin eficiente decat modelele noi aparute. Caldura se pierde de doua ori mai repede prin geamurile obisnuite fata de ferestrele realizate din termopan. In plus veti obtine mai putin condens si va veti feri locuinta de mucegai.
  • Facturi mai mici la energie. Cu cat locuinta dumneavoastra pastreaza mai bine caldura, cu atat va trebui sa cheltuiti mai putin pentru a o incalzi.
  • Pace si liniste. In acelasi mod in care geamurile termopan retin caldura in interior, acestea vor reusi sa tina departe de locuinta dumneavoastra zgomotele si larma.
  • Securitate. Doua straturi de sticla sunt mai greu si mai riscant de spart decat unul singur declara cei de pe www.geamuritermopane247.ro – mai ales daca sticla folosita este securizata sau laminata. Cele mai multe geamuri termopan moderne tind de asemenea sa aiba un sistem de inchidere mult mai sofisticat. Acest lucru nu inseamna doar ca vor ingreuna patrunderea unui hot in locuinta, insa de regula o fereastra greu de spart reprezinta un lucru bun. Securitatea sporita v-ar putea ajuta de asemenea sa economisiti bani cu polita dumneavoastra de asigurare.
  • Impact redus asupra mediului. Cu cat folositi mai putin combustibil pentru a va incalzi locuinta, cu atat veti contribui mai mult la reducerea emisiilor de dioxid de carbon si la economisirea resurselor naturale.
  • Intretinere redusa. Ferestrele vechi pot reprezenta o adevarata problema, incepand cu urmele lasate de ploaie si noroi, urme de clei si putrezirea ramelor. Geamurile termopan vin insotite de o garantie destul de lunga. In orice caz nici acestea nu vor rezista la nesfarsit.
  • Aspec placutt. Noile ferestre si rame vor schimba cu siguranta aspectul locuintei dumneavoastra, atat in interior cat si in exterior. Acestea pot reduce de asemenea deteriorarea mobilierului si a textilelor din locuinta prin impiedicarea patrunderii radiatiilor solare.
  • Plus valoare. Geamurile duble din termopan pot constitui un avantaj atunci cand va vindeti locuinta, deoarece noii proprietari nu vor fi nevoiti sa plateasca singuri pentru a obtine aceste imbunatatiri.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *