3 Directii pentru a obtine mai multi clienti pentru contabilitate din blogul firmei

Eliminati obstacolele

De obicei, cand ne gandim la un pitch de vanzari, ne gandim la ceea ce spun si fac oamenii de vanzari pentru a incheia o afacere. Este usor sa uitam ca in lumea marketingului online, experienta utilizatorului este, de asemenea, o componenta cheie in decizia finala, daca clientii sunt sau nu convinsi sa faca afaceri cu compania dvs. Site-ul si blogul dvs. trebuie sa faca o prima impresie buna. Asigurati-va ca designul si navigarea site-ului dvs. sunt cat mai intuitive si usor de utilizat. Ultimul lucru pe care il doriti este ca vizitatorii sa se frustreze incercand sa gaseasca informatiile de care au nevoie si ajung sa paraseasca site-ul Dvs de contabil Ploiesti cu totul.

Eliminarea obstacolelor inseamna, de asemenea, simplificarea cat mai mult a contactarii dvs. pentru orice intrebari sau pentru a obtine o oferta pentru servicii. In loc sa faceti publicitate preturilor specifice pe site-ul dvs., solicitati clientilor potentiali sa sune sau sa trimita un e-mail pentru a-si face o idee mai buna despre costuri. Acest lucru va preveni orice soc initial care ii poate face sa caute servicii in alta parte. Aveti sanse mult mai mari de a incheia o afacere daca puteti explica rationamentul din spatele preturilor dvs. si le puteti oferi o prezentare detaliata a tot ceea ce vor primi pentru banii lor.

Oferiti-va cunostintele

Sunteti expertul, iar cititorii va viziteaza blogul de contabilitate pentru a afla mai multe, astfel incat sa poata lua decizii in cunostinta de cauza. Fiti generos impartasind cunostintele dvs. Ajutati-i sa invete mai multe despre industria dvs. Ii va face sa se simta imputerniciti si mai inclinati sa aiba incredere in indrumarile si sfaturile dvs. Infografiile, prezentarile de diapozitive, ghidurile de instruire, cartile electronice, podcast-urile si tot felul de alte continuturi ofera multe modalitati de a va impartasi cunostintele si de a oferi clientilor ceva de valoare inainte ca acestia sa cheltuie chiar si un ban.

Toate aceste tipuri diferite de partajare a informatiilor fac, de asemenea, postari excelente pe blog. Nu va lasati prea descurajati de ideea ca un blog ar trebui sa fie doar text. Faceti din fiecare postare o experienta multimedia. De obicei, oamenii sunt mai apti sa impartaseasca informatii care sunt atragatoare din punct de vedere vizual. Aceasta forma de continut tinde sa functioneze mai bine pe site-urile de socializare.

Cereti-va vanzarea in mod direct

Sigur, doriti ca fiecare postare de pe blogul dvs. de contabilitate sa ofere mai multe informatii, dar nu ratati ocazia de a solicita direct afacerea clientilor. Adesea concluzia ofera locul perfect pentru a incuraja cititorii sa va contacteze direct si sa afle si mai multe despre ceea ce puteti face pentru ei. Atata timp cat ati scris un articol de calitate care include o multime de informatii care sunt utile, adaugarea unui indemn direct la actiune la sfarsitul postarii dvs. nu va afecta credibilitatea generala a postarii dvs.

Multi oameni presupun ca industria lor pur si simplu nu este prietenoasa cu blogurile. Sunt convinsi ca nimeni nu vrea sa citeasca despre probleme contabile sau financiare, dar adevarul este ca, daca exista cerere pentru serviciile dvs., atunci exista si un public pentru blogul dvs. Cheia este sa identificati tipurile de probleme importante pentru publicul dvs. tinta si sa scrieti articole interesante. Sigur, nu toata lumea va citi o scriere despre legile fiscale, dar va citi ,,Top 10 moduri de a plati impozite mai mici”.

Cheia este sa va cunoasteti publicul si sa scrieti despre o varietate de probleme care ii intereseaza. Oferiti-le ceva de valoare, includeti un indemn clar la actiune si o modalitate usoara de a va contacta compania si veti incepe rapid sa transformati cititorii blogului in clienti fideli.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *