9 aspecte ale masajul erotic care influenteaza gradul de satisfactie

Sa te exciti de la atingerile delicate ale partenerului tau de masaj este un lucru, si sa te implici si sa iesi cu satisfactie completa de la un masaj erotic este un lucru complet diferit. Un astfel de masaj implica o multime de necesitati delicate, care variaza de la mediul camerei si ambianta senzuala pana la uleiul de masaj folosit sau abordarea potrivita a partenerului de masaj etc.

Chiar si o distragere minora, cum ar fi vibratia telefonului sau senzatia unei guri uscate, poate scade nivelul de implicare al dvs., si poate face ca intreaga experienta sa nu mai fie la fel de satisfacatoare. In continuare gasiti 9 aspecte care pot influenta nivelul de satisfactie cand sunteti la unul dintre numeroasele saloane de masaj erotic Bucuresti:

1.Unghii fara margini ascutite

Unghiile ascutite pot strica atingerile delicate si moi si miscarea senzuala a degetelor in timpul masajului. Unghiile netede, in forma uniforma si lustruita nu numai ca arata atractive pe degetele maseuzei, ci sunt un element crucial al satisfactiei senzuale.

2. Uleiul incalzit

Pentru masaj erotic e indicat sa fie folosit un amestec de uleiuri esentiale aromatice, care trebuie asezat pe un bol cu ​​apa fierbinte pentru a-l incalzi pentru masaj. Uleiul usor incalzit isi elibereaza aroma mai bine si se absoarbe mai rapid, facand pielea moale si senzual de aromata.

3.Ulei comestibil

Tineti la indemana un ulei comestibil gata de aplicat pe limba, asa cum ar fi placut sa fie cand sunteti la inaltimea placerii senzuale. Utilizarea delicata a buzelor si limbii in jocul corpului este o componenta a masajului erotic – asadar asigurati-va ca uleiul comestibil este gata pentru utilizare in apropiere.

4.Mentinerea conexiunii cu pielea partenerului

Sa mentineti contactul cu pielea partenerului tot timpul, impreuna cu continuarea atingerii in manevre delicate sunt lucruri de care depinde cel mai mult placerea masajului erotic. Continuarea atingerii pe tot parcursul masajului e un element esential la un astfel de masaj.

5.Opriti telefonul

Soneria sau vibratiile telefonului pot crea distrageri in momentul implicarii cu partenerul. Masajul sau orice act senzual iti atrage automat toata atentia asupra placerii, si o alerta pe telefon este suficienta pentru a crea o distragere in mijlocul acestuia.

6.Crearea unui mediu senzual

Adesea placerea erotica si eliberearea de tensiunea muschilor si nervilor incepe cu o ambianta senzuala in interiorul salii de masaj erotic. O aroma senzuala, dar linistitoare, culori reci si o schema placuta de iluminare in interiorul camerei arata intr-adevar o invitatie pentru un masaj erotic.

7.Muzica mai neobisnuita

Redarea unei muzici linistitoare in fundal este foarte buna pentru a crea o ambianta perfecta in interiorul salii de masaj, dar o melodie obisnuita sau o muzica comuna din lista de zi cu zi nu serveste intr-adevar acestui scop. Incercati mai degraba un ton moale, linistitor, dar neobisnuit de atragator, pentru a contribui la ambianta deosebita a camerei.

8.Masaj erotic lent

Ea implica arta de a trezi dorinta senzuala si de a merge incet spre momentul suprem de placere. Prin urmare, un masaj lent ajuta nu numai la ameliorarea tensiunii musculare si nervoase, dar, in final, face ca corpul sa isi gaseasca satisfactia suprema.

9.Pahar cu apa sau vin pentru a sorbi in timpul masajului

In timpul unui masajul erotic – care poate dura ore intregi – partenerului i se poate usca gura, si apoi pentru a evita distragerea in implicare, un pahar de apa ar trebui sa fie la indemana. Puteti lua in considerare inlocuirea apei cu un pahar de vin pentru o schimbare delicata a starii de spirit.

2 Comments

 1. Adriana said:

  Daca maseuza nu stie meserie, poate sa fie ambianta oricat de smechera, ca nu o sa fie clientul satisfacut. Aia as fi pus-o pe prima pozitie.

  February 6, 2020
  Reply
 2. Brian said:

  Site-ul arata super! Te-ai ocupat singur de codarea Html?

  April 3, 2020
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *